Скарлет Йохансон е смятана за една от най-красивите жени в Холивуд

...
Скарлет Йохансон е смятана за една от най-красивите жени в Холивуд
Коментари Харесай

Защо връзката на Скарлет Йохансон и Шон Пен не просъществува?

Скарлет Йохансон е считана за една от най-красивите дами в Холивуд и е мъчно да се повярва, че някой би пропуснал шанса да бъде с нея. Актрисата обаче има някои неуспехи в любовта. През годините тя се сблъска от необикновено късия си брак с Райън Рейнолдс до бързата ѝ връзка с Шон Пен, който в последна сметка я заряза, тъй като не искаше да се ангажира с нещо по-сериозно. 

През пролетта на 2011 година се появяват клюки за Скарлет и Шон , откакто са видяни да обядват дружно по-малко от година след развода ѝ с Райън Рейнолдс. В този интервал двамата дават доста мотиви на медиите, най-много поради забележителната възрастова разлика. В последна сметка тогава Йохансон е на 26 години, а Пен на 50. 
                             

Не след дълго влюбените афишират връзката си обществено, к огато присъстват на сватбата на Рийз Уидърспун. Месец по-късно пък се появяват дружно в Белия дом. 

Отношенията им много бързо стават съществени. Само няколко месеца откакто са видяни за първи път дружно, младата актриса на процедура се мести в дома на Пен в Малибу. 
                             

Въпреки че нещата ескалират бързо, романът им е много временен. През юни 2011 г. Йохансон и Пен се разделят. Източник, непосредствен до артиста, разкрива, че повода за раздялата им е, че артистът не е търсил нищо " съществено " толкоз скоро след развода си с Робин Райт. 

Актрисата пък посочи, че не й харесва фактът, че връзката им притегля толкоз доста внимание. Въпреки че връзките им завършват много ненадейно, наподобява двамата остават в положителни връзки.  
                             

Тази и още истории за звездни двойки, които по този начин и не стигнаха до брак, вижте в нашата изложба:
 7 звездни двойки, които не стигнаха до брак  7 звездни двойки, които не стигнаха до брак  7 звездни двойки, които не стигнаха до брак  7 звездни двойки, които не стигнаха до брак
За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook  , последвайте ни в Instagram  , намерете ни в TikTok  .
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР